Servicii

Consiliere și psihoterapie individuală
În sesiunile de consiliere individuală clarificăm obiectivele pe care ți le-ai propus în viața personală sau profesională, explorăm resursele pe care le ai, facem un plan pentru a atinge acele obiective și te susțin în a implementa schimbările dorite.
​
Psihoterapia este pentru momentele în care simți că ești prins(ă) în blocaje emoționale sau comportamente pe care nu le poți depăși singur(ă). Poate te confrunți cu anxietate, depresie, traume din trecut sau tipare de relații disfuncționale care te împiedică să trăiești așa cum îți dorești. Psihoterapia este un proces mai profund, în care explorăm împreună părțile tale interioare, inclusiv acelea care pot părea copleșitoare sau de neînțeles. Prin înțelegere, compasiune și angajament pentru schimbare, vei putea să transformi rănile emoționale și să faci pași semnificativi spre o viață mai liberă și mai echilibrată.
​​
Durata unei sesiuni: 60 de minute
Costul unei sesiuni: 300 de lei
​​

Psihoterapie de cuplu
​În cadrul sesiunilor de psihoterapie de cuplu, vom identifica tiparele de interacțiune care au creat distanță sau neînțelegeri între voi și vom lucra pentru a crea o legătură mai sigură și mai autentică.
Ne vom concentra pe identificarea emoțiilor de bază și pe învățarea modului în care fiecare partener poate să își exprime vulnerabilitățile fără teamă, în timp ce celălalt poate asculta și răspunde cu empatie.
Scopul psihoterapiei de cuplu este de a transforma conflictele și rănile emoționale în momente de apropiere, construind astfel o relație mai sănătoasă, bazată pe încredere și conectare profundă.
​​
În sesiunile de psihoterapie de familie vă ajut să descoperiți dinamicile voastre relaționale, să înțelegeți nevoile emoționale din spatele conflictelor și să construiți conexiuni mai profunde și mai sigure.
​
Durata unei sesiuni: 75-90 de minute
Costul unei sesiuni: 400 de lei
​

Cursuri și programe de dezvoltare personală
Program dezvoltarea abilităților emoționale
​
​Programul constă în 4 sesiuni de lucru interactive, organizate la fiecare două săptămâni, plus o sesiune finală de follow-up. În fiecare sesiune vom aborda teme esențiale despre emoții, precum rolul emoțiilor, legătura dintre experiențele din trecut și emoțiile din prezent, strategii de reglare emoțională și emoții în relații. La finalul programului, vei avea la dispoziție instrumente practice pentru gestionarea emoiilor pe care le vei putea aplica în viața de zi cu zi.
​
​​​​​​​​​Durata programului: 4 sesiuni a câte 3 ore + 1 sesiune de follow-up
Costul total: 1.000 de lei (250 de lei pe sesiune, sesiunea de follow-up fiind gratuită)
FAQ
Q: Pot fi în siguranță că ceea ce discutăm la terapie rămâne confidential?
A: Absolut. Confidențialitatea este esențială în practica mea. Toate detaliile discutate în timpul sesiunilor de terapie sunt confidențiale și respectă codul deontologic al profesiei de psiholog. Acest lucru este menționat și în contractul pe care îl semnăm la începutul procesului de consiliere sau psihoterapie.
​
Q: Cât durează un proces de consiliere sau psihoterapie?
A: Durata unui proces variază în funcție de nevoile, obiectivele și ritmul fiecărei persoane.
Recomand ca la începutul terapiei să ne întâlnim o dată pe săptămână. Această frecvență ajută la stabilirea unei relații terapeutice solide și la menținerea continuității procesului.
Pe parcurs, frecvența sesiunilor poate fi ajustată în funcție de progresul și preferințele fiecăruia. Putem decide împreună să ne întâlnim la fiecare două săptămâni sau la intervale care vi se par confortabile.
Totuși, înțeleg că fiecare persoană are un program, resurse și nevoi diferite. Așa că sunt deschisă să adaptăm frecvența și durata terapiei în funcție de situația specifică fiecăruia.
​
Q: Ce se întâmplă dacă ne vedem și simt că nu rezonez cu tine sau nu fac progrese?
A: La finalul fiecărei sesiuni îmi poți spune cum te-ai simțit și dacă ceea ce am discutat a fost relevant pentru tine. Totodată, evaluăm periodic dacă, în urma discuțiilor, ai reușit să faci schimbările pe care ți le dorești. În felul acesta, pot să mă adaptez mai bine la nevoile și preferințele tale.
În același timp, în orice moment ne putem opri, dacă simți că nu rezonezi cu mine sau cu abordarea mea sau simți că nu ai făcut progrese. Iar dacă ai nevoie îți pot recomanda un coleg sau o colegă.
​
Q: Cum trebuie să mă pregătesc pentru prima sesiune?
A: Deși nu este obligatoriu pentru că putem face asta și împreună, ar fi util dacă ai putea clarifica ce vrei să obții în urma psihoterapiei, ce dificultățile ai vrea să depășești sau ce obiective ți-ai dori să atingi.
​
Q: Care este abordarea ta?
A: Abordarea mea este colaborativă, non-patologizantă și personalizată. Încerc să mă
adaptez la nevoile și preferințele fiecărui om cu care discut.
În același timp, folosesc repere științifice care mă ghidează în munca mea, un fel de hărți despre schimbare care îmi arată ce ar fi util să abordăm ca să atingem obiectivele relevante pentru cei cu care discut.
În sesiunile individuale, adaptez metoda terapeutică în funcție de client și combin tehnici din terapiile centrate pe resurse și soluții, terapia centrată pe compasiune, terapia cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe emoții, terapia acceptării și angajamentului și terapii somatice, ajustând ritmul și tehnicile în funcție de fiecare persoană.
În sesiunile de terapie de cuplu și cele de familie, mă bazez pe modelul terapiei de cuplu centrate pe emoții.
​
Q: Cu ce tipuri de problematici îmi poți fi utilă?
A: Lipsa încrederii în sine, gestionarea mai eficientă a emoțiilor, anxietate, depresie, atacuri de panică, schimbarea obiceiurilor, probleme relaționale în cuplu, în relația părinte-copil sau în relațiile de prietenie, procesarea experiențelor traumatice, dezvoltarea rezilienței, stres și burnout, clarificarea valorilor și a direcției personale și profesionale, auto-cunoaștere, probleme legate de perfectionism, căutarea sensului și a semnificației în viață, adaptarea la schimbări majore de viață (mutare, schimbarea jobului, divorț, pensionare, boală), gestionarea pierderii și a doliului, dificultăți legate de alimentație și imaginea corporală, dependențe comportamentale (dependența de muncă), dificultăți în stabilirea și menținerea limitelor sănătoase, dezvoltarea abilităților de comunicare.
​
​